Proiecte

Direcţia principală de implicare a Fundaţiei Orange este educaţia digitală, prin programul Digitaliada, care încurajează folosirea la clasă a metodelor interactive și a conținutului digital educativ.

Fundaţia Orange susţine integrarea socială a persoanelor cu deficienţe de vedere și/sau de auz. Ȋn fiecare an, prin programul „Lumea prin culoare și sunet" Fundaţia Orange oferă finanţare organizaţiilor nonprofit pentru proiecte de educaţie, sănătate și cultură în beneficiul acestor persoane. Concursul „Lumea prin culoare și sunet" are loc pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro.

De asemenea, Fundaţia Orange derulează programul Susţine un ONG!, ce oferă prin concurs finanţare proiectelor filantropice propuse de angajaţi ai Orange Romȃnia. Ȋn cadrul acestui program, orice angajat poate propune un proiect filantropic în folosul comunităţii, realizat ȋn parteneriat cu o organizaţie nonprofit.

Citiţi mai multe despre proiectele pe care Fundaţia Orange le-a susţinut în fiecare an:

Educație digitală

Mai mult

Lumea prin culoare şi sunet

Susţine un ONG

ADEPT Transilvania