Câștigătorii granturilor #SuperCoders2023

/ /
Câștigătorii granturilor #SuperCoders2023

Noutate

Update

Rezultatele apelului de proiecte din cadrul programului minigranturi  „Super Coders”- ediția 2023

 Felicitări tuturor celor care se implică în dezvoltarea competențelor digitale ale copiilor! Fiecare dintre voi aduce o contribuție valoroasă în promovarea educației în programare și a pasiunii pentru tehnologie în rândul tinerilor. Suntem cu adevărat recunoscători pentru dedicarea voastră și pentru modul în care v-ați evidențiat în proiectele voastre, demonstrând ce înseamnă să fii un "Super Coder".

Câștigătorii mini-granturilor SuperCoders 2023:

Titlu proiect

Solicitant

Buget solicitat (lei)

Durata proiectului (săptămâni)

Scratch între digital și fizic

Asociația pentru dezvoltare personală și socială

5.000

5

Rural CODE

Biblioteca Comunală Vladimir

5.000

6

Povestește-n Scratch

Biblioteca Publică Pietrari

5.000

7

EcoGame: Salvarea Planetei

Asociația Grupul Verde

5.000

4

Vești bune pentru creatorii de super-eroi! Editia #SuperCoders 2023 vine cu o super sesiune de încălzire, susținută financiar de Fundația Orange. Câștigă un mini-grant pentru echipa ta de super-eroi care se vor întrece în lumea animației. Accesează fondurile în valoare de 5.000 de RON și construiește un plan de antrenament în Scratch.

Anul acesta, în a 10-a ediție #SuperCoders, avem 10 provocări pentru ca super-puterile să fie deblocate, așa că orice antrenament poate reprezenta o șansă în plus pentru câștigarea concursului.

Înscrierea proiectelor pentru accesarea mini-granturilor va începe pe 25 septembrie la ora 12:00. Vor fi evaluate doar primele 20 de proiecte înscrise, așa că grăbește-te să îți pregătești documentele necesare.

If <Code> then <fun>!

Alte detalii și formularul de înscriere se găsesc pe https://www.fundatiaorange.ro/finantare/