Devino AutonOM-Fundația Autonom

/ /
Devino AutonOM-Fundația Autonom

Susține un ONG 2024

Proiect susținut de Ana Ciobanu, Startup Programs Manager

Această inițiativă are ca scop contribuția la formarea de caractere puternice, integre și empatice. Prin intermediul a 10 cursuri, 60 de elevi de gimnaziu din zonele rurale pornesc într-o călătorie de autodescoperire, de înțelegere a importanței implicării în comunitate și formare de abilități financiare.

Cred că izolarea socială și culturală, lipsa unor modele pozitive în comunitatea din care fac parte sunt câteva dintre provocările cu care se confruntă copiii din medii dezavantajate. Prin acces la resurse educaționale, activități extra curriculare, consiliere și mentorat, ne dorim să construim o punte solidă către un viitor mai luminos pentru fiecare dintre acești copii.

Ana Ciobanu - Startup Programs Manager @Orange Romania


Fundația Autonom a fost înființată în 2013 de către compania Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate, activând in domeniul educației. Obiectivul fundației este de a participa la dezvoltarea educaţiei și de a oferi un mediu prielnic în care voluntarii să se implice și să aducă schimbări în educaţia comunităţilor din care fac parte.