Hackathon – Pași spre succes - Asociația Touched România

/ /
Hackathon – Pași spre succes - Asociația Touched România

Susține un ONG 2022

Proiect susținut de Alexandru Iorga.

Obiectivul pe termen lung al proiectului este de a contribui la incluziunea școlară și socială a unui grup de 60 de tineri defavorizați din București, pentru a-și atinge potențialul maxim în viață.

Acest lucru se va realiza prin intermediul unui program intensiv de dezvoltare personală, de consiliere profesională și de pregătire în domenii alese de tineri, prin care vor dobândi cunștințe și aptitudini care îi vor ajuta să aibă succes în viață și carieră.

“Tinerii vizați de proiect sunt într-o perioadă dificilă a vieții și au nevoie de ajutor și îndrumare pentru a-și continua studiile, pentru a fi sfătuiți și ajutați să își atingă potențialul maxim. Astfel, ei se pot ajuta pe ei înșiși, precum și familiile din care provin.” – Alexandru Iorga, Content & Relationship Manager @Orange România

Asociația Touched România are o experiență de peste 16 ani în integrarea socială și profesională a mamelor și copiilor, victime ale violenței domestice, sărăciei și excluziunii sociale, oferindu-le sprijin emoțional, material și educațional. Programul de educație non-formală pentru copii și tineri, Clubul Adolescenților, reunește în fiecare săptămână 25 de tineri în dificulate și a fost înființat în urmă cu 8 ani din dorința de susține și copiii mamelor, victime ale violenței domestice, din Centrul Maternal Casa Agar și de la Centrul de Consiliere și Reintegrare Socială.