#Împreună reușim - Fundația de Voluntari Somaschi

#Împreună reușim - Fundația de Voluntari Somaschi

Susține un ONG 2023

Proiect susținut de Marin Mircea Muntean

Proiectul realizat în parteneriat cu Fundația de Voluntari Somaschi își propune să crească șansele de integrare a peste 100 de copii și tineri romi din comunitățile dezvantajate din Baia Mare, în special zona Craica, prin activități de alfabetizare digitală și activități de prevenție în domeniul sănătății, prin educație privind igiena, alimentația sănătoasă și riscurile adicțiilor.

Educația este o luptă împotriva sărăciei pe care toată lumea ar trebui să o ducă." — Nitin Namdeo
Am ales să contribui la această “luptă” alături de Fundația Somaschi deoarece cunosc modul lor de lucru. Copiii și tinerii defavorizați cu care lucrează au nevoie de educație – formală și non-formală pentru a avea șanse mai mari în societate.

Marin Mircea Muntean, Technical Solutions Consultant @Orange România

Fundația de Voluntari Somaschi este o organizație non-guvernamentală care își desfășoară activitatea din 1997 ocupându-se în mod direct de sprijinirea copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 25 ani care au probleme sociale, situații de viață precare, orfani, copiii străzii și alte categorii de copii și tineri care au nevoie de ajutor.