Oul sau Găina - Asociația CERT Transilvania

Oul sau Găina - Asociația CERT Transilvania

Susține un ONG 2022

Proiect susținut de Ciprian Foghiș

Proiectul își dorește să realizeze un context de dezvoltare sustenabilă pentru familii defavorizate din Munții Apuseni, contribuind la asigurarea sursei de hrană prin autogospodărire și educație comunitară.

50 de familii vulnerabile vor primi „kitul” de creștere și înmulțire a găinilor ouătoare, alături de educație în vederea înmulțirii găinilor și valorificării acestora.

„Am ales să sprijin acest proiect deoarece cred cu tărie în proverbul ,Bine faci, bine găsești. Iar o inițiativă a CERT Transilvania, susținută de Fundația Orange, subliniază exact acest crez al meu.
De asemenea, cred că oamenii care sprijină constant CERT Transilvania, împreună cu colegii noștri de la Orange care se implică în acțiuni comunitare și de binefacere, vor colabora foarte bine în acest proiect ambițios.” – Ciprian Foghiș, ICT Business Development Manager @Orange România

Asociația CERT-Transilvania, Detașamentul de Intervenție în Caz de Dezastre – a fost înființată, în anul 2009 de un grup de prieteni, pasionați de off-road și motoare puternice, cu scopul de a ajuta oamenii aflați în situații dificile, bătrâni necăjiți și copii izolați care locuiesc în zone greu accesibile ale Munților Apuseni. Alături de latura umanitară, organizația oferă sprijin comunității locale, prin acțiuni legate de mediul înconjurător și de formare a spiritului civic în rândul tinerilor.