Raport de activitate

/ /
Raport de activitate

Despre noi


Tehnologie, comunicare, solidaritate

Din anul 2012, Fundația Orange a investit 6 milioane de euro în proiecte de educație digitală pentru persoane defavorizate şi în proiecte de sănătate, educație, cultură în beneficiul persoanelor cu deficiențe de vedere/sau de auz, în scopul integrării lor sociale.

Orice comunicare înseamnă o inter-relație care produce solidaritate, iar solidaritatea oferă o bază puternică pentru egalitate de drepturi și șanse. La Fundația Orange, ne-am asumat misiunea de a introduce digitalizarea în comunicare pentru persoanele dezavantajate, fie că vorbim despre copii din medii defavorizate, persoane cu deficiențe de vedere / auz sau de femei vulnerabile, aflate în situații dificile de viață.

"2019 a fost unul fantastic pentru Fundația Orange. Într-un an ce a stat sub semnul inovației, ne-am consolidat poziția de lider și trendsetter al educației digitale în România și ne-am reinventat pentru a genera un impact pozitiv și mai mare în societate. Mulțumim tuturor partenerilor, voluntarilor Orange, profesorilor, elevilor și părinților care ne-au fost alături și ne-au ajutat să ne îndeplinim misiunea. Împreună, am dovedit cum proiectele sunt cu, despre și pentru oameni. Vor urma ani interesanți, creativi și fertili pentru Fundația Orange. Follow us!" a declarat Dana Deac, Președinte Fundația Orange.

Vezi raport de activitate pentru anul 2019