CyberAware în jungla digitală-Asociația Touched România

CyberAware în jungla digitală-Asociația Touched România

2024 Susține un ONG

Proiect susținut de Alexandru Iorga

Activitățile propuse vor ajuta femeile, copiii și tinerii aflați în situații vulnerabile să conștientizeze riscurile la care se expun prin folosirea rețelelor de socializare. Prin participarea la o serie de 6 seminarii, 75 de copii și adulți vor învăța despre protecția identității, prevenirea cyberbullyingului și navigarea în siguranță pe internet.

Fiind un voluntar vechi al asociației am aflat că mai multe mame din comunitatea Touched Romania și din Centrul Maternal Casa Agar au fost victime ale criminalității cibernetice, iar copiii lor, de asemenea, sunt în pericol să devină victimele unor agresiuni sau chiar să fie traficați. Mi-am propus să contribui la schimbare și să îi ajut să învețe să fie în siguranță în mediul digital.

Alexandru Iorga, Content & Relationship Manager@Orange Romania.

Asociatia Touched Romania are  aproape 20 de ani de experiență în integrarea socială și profesională a mamelor și copiilor lor, victime ale violenței domestice, sărăciei și excluziunii sociale, oferindu-le sprijin emoțional, material și educațional. Asociația derulează șapte programe sociale folosind o abordare multidisciplinară și concentrată asupra copiilor și a familiilor lor, oferindu-le servicii sociale adaptate nevoilor lor.