Soluții gustoase pentru rezultate fructuoase-Asociația Salvați Copiii Iași

Soluții gustoase pentru rezultate fructuoase-Asociația Salvați Copiii Iași

2024 Susține un ONG

Proiect propus de Sebastian Mazilu, Data Engineer

Această inițiativă contribuie la prevenirea abandonului școlar prin oferirea unui pachet integrat de servicii: masă caldă, recuperare psiho-socio-educațională pentru 60 de copii în risc educațional, care provin din familii vulnerabile. Proiectul reprezintă un sprijin care vine în completarea serviciilor deja existente în cadrul centrului educațional al Asociației Salvați Copiii Iași. Asociația derulează servicii psiho-socio-educaționale în 4 locații din Iași, având în comunitate 120 de copii.

Fiecare copil merită o șansă la un viitor mai frumos. Este important să îi integrăm și să îi ajutăm fiecare cu ce putem, pentru că, în final, nimic nu este mai prețios decât zâmbetul unui copil.

Sebastian Mazilu - Data Engineer @Orange Services

Asociația Salvați Copiii Iași a fost înființată în anul 1991 și a aderat încă de la început la mișcarea de promovare și de apărare a Drepturilor Copilului. Programele se adresează tuturor copiilor, acordând o atenţie deosebită celor aflaţi în situaţii dificile. În 2021, Salvați Copiii Iași a împlinit 30 de ani de activitate, în care peste 100.000 de copii au fost implicaţi în campaniile şi programele de sprijin.