Donații

Donații

Despre noi

Cu fiecare gest de susținere putem schimba lucrurile în bine. Dacă vrei să ni te alături, direcționează 2% din impozitul pe venit Fundației Orange.

Procentul de 2% din impozitul pe venit nu este o donație, ci reprezintă o parte din impozitul anual pe venit datorat statului. Prin prevederile codului fiscal, statul permite direcționarea a 2% din acest impozit către o organizație non-profit ce acționează în sprijinul comunității. Dacă te-ai hotărȃt să direcționezi 2% din impozitul pe venitul anual către Fundația Orange, te rugăm să descarci formularul 230 (pdf) (pentru venituri din salarii sau pensii), să completezi cu datele personale la capitolul I, să semnezi și să trimiți formularul în original prin poștă către administrația financiară de care aparții sau către adresa noastră (Bd. Lascăr Catargiu, nr. 47-53, sector 1, Bucureşti), nu mai târziu de 15 martie. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi la fundatia.orange@orange.com.

Direcționarea a 2% nu reprezintă un cost pentru contribuabil.

De asemenea, primim donații și prin virament bancar, în următorul cont: IBAN RO 27 INGB 0001 0082 0025 8900; Banca ING BANK N.V. AMSTERDAM BUCHAREST BRANCH; titular cont: Fundația Orange