3,5% pentru schimbări în bine

3,5% pentru schimbări în bine

Despre noi

Cu fiecare gest de susținere, putem schimba lucrurile în bine. Dacă vrei să ni te alături, redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit către Fundația Orange, pentru programul nostru anual, "Susține un ONG".

Din anul 2013, aducem binele în comunități defavorizate prin intermediul Sustine un ONG, program anual ce încurajează angajații Orange să se implice activ în proiectele sociale în care cred (descoperă aici poveștile lor). În 2020, programul înseamnă 44 de proiecte, peste 230.000 de euro investiți și peste 100.000 beneficiari.

În fiecare an, la fondurile alocate de fundație către acest program, se adaugă și sumele colectate din partea angajaților Orange care au ales să-și redirecționeze 3,5% din impozitul lor pe venit în beneficiul acestui program, prin intermediul formularului 230.

Direcționarea a 3,5% nu reprezintă nici un cost pentru contribuabil, fiind o parte a impozitului pe venit deja achitat către stat, care poate fi însă redirecționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea non-profit dorită de acesta.

Dacă vrei să sprijini programul “Susține un ONG” prin redirecționarea a 3,5% din impozit pe venit, completează și depune formularul de mai jos (pentru venituri din salarii/pensii), cel târziu până la data de 30 iunie 2020. Ca ONG beneficiar, putem depune noi formularul în numele tău, dacă ni-l trimiți completat până pe data de 22.06. Dacă ai deja cont în Spațiul Virtual Privat, poți depune formularul și pe această cale.

Completeaza formularul 230 Ghid completare formular

În cazul în care ai ales deja să redirecționezi cei 3,5% către alt ONG, dar vrei să susții și cauza noastră, poți dona prin virament bancar astfel:
➡ Cont bancar: IBAN RO 27 INGB 0001 0082 0025 8900; Banca ING BANK N.V. AMSTERDAM BUCHAREST BRANCH
➡ Titular cont: Fundația Orange
➡ Mențiune tranzacție: Donație Fundația Orange

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la fundatia.orange@orange.com.

Sustine un ONG_Fundatia Orange