Raport de activitate

/ /
Raport de activitate

Despre noi

Educație digitală, empatie, inovație. Din anul 2012, Fundația Orange a investit 6 milioane de euro în proiecte de educație digitală pentru persoane defavorizate şi în proiecte de sănătate, educație, cultură în beneficiul persoanelor cu deficiențe de vedere/sau de auz și în scopul integrării lor sociale.

Orice comunicare înseamnă o inter-relație care produce solidaritate, iar solidaritatea oferă o bază puternică pentru egalitate de drepturi și șanse. La Fundația Orange, ne-am asumat misiunea de a introduce digitalizarea în comunicare pentru persoanele dezavantajate, fie că vorbim despre copii din medii defavorizate, persoane cu deficiențe de vedere / auz sau de femei vulnerabile, aflate în situații dificile de viață.

"De la înființarea ei, Fundația Orange şi-a făcut o datorie de onoare din a răspunde rapid nevoilor imediate sau de durată pe care le au şcolile, elevii, profesorii, părinții, comunitățile dezavantajate, femeile vulnerabile, persoanele cu dizabilități, construind astfel, solidarități viabile pentru a schimba, sustenabil, lucrurile în bine." a declarat Dana Deac, Președinte Fundația Orange.

Descoperă întreg raportul nostru de activitate pentru anul 2020

Descarcă pdf


Descoperă întreg raportul nostru de activitate pentru anul 2019

Citește acum Descarcă pdf