Raport de activitate

/ /
Raport de activitate

Despre noi

Educație digitală, empatie, inovație. Din anul 2012, Fundația Orange a investit 6 milioane de euro în proiecte de educație digitală pentru persoane defavorizate şi în proiecte de sănătate, educație, cultură în beneficiul persoanelor cu deficiențe de vedere/sau de auz și în scopul integrării lor sociale.

Orice comunicare înseamnă o inter-relație care produce solidaritate, iar solidaritatea oferă o bază puternică pentru egalitate de drepturi și șanse. La Fundația Orange, ne-am asumat misiunea de a introduce digitalizarea în comunicare pentru persoanele dezavantajate, fie că vorbim despre copii din medii defavorizate, persoane cu deficiențe de vedere / auz sau de femei vulnerabile, aflate în situații dificile de viață.

"De la înființarea ei, Fundația Orange şi-a făcut o datorie de onoare din a răspunde rapid nevoilor imediate sau de durată pe care le au şcolile, elevii, profesorii, părinții, comunitățile dezavantajate, femeile vulnerabile, persoanele cu dizabilități, construind astfel, solidarități viabile pentru a schimba, sustenabil, lucrurile în bine." a declarat Dana Deac, Președinte Fundația Orange.

Descoperă întreg raportul nostru de activitate pentru anul 2021

Descarcă pdf


Descoperă întreg raportul nostru de activitate pentru anul 2020

Descarcă pdf

Descoperă întreg raportul nostru de activitate pentru anul 2019

Descarcă pdf