Raport audit

/ /
Raport audit

Despre noi

Raportul de audit este realizat anual ProBono de către KPMG.

raport audit 2020 (document PDF - 10 Mb)
raport audit 2019 (document PDF - 8 Mb)
raport audit 2018 (document PDF - 2,2 Mb)
raport audit 2017 (document PDF - 7,3 Mb)
raport audit 2016 (document PDF - 6,1 Mb)
raport audit 2015 (document PDF - 6,2 Mb)
raport audit 2014 (document PDF - 3,3 Mb)
raport audit 2013 (document PDF - 3,2 Mb)
raport audit 2012 (document PDF - 3,4 Mb)

audit-kpmg
KPMG în România oferă servicii de Audit și “Assurance”, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri unui mare număr de organizații din sectorul privat și public. Asistăm firmele și organizațiile să îndeplinească cerințele de conformitate cu reglementările în vigoare și le ajutăm să se dezvolte, să se restructureze și să acceseze finanţare, adăugând valoare afacerii clienților noștri. Avem personal specializat, cu aptitudini și calificări multiple în diverse domenii, și, datorită flexibilității noastre, ne adaptăm și ne dezvoltăm serviciile pentru a răspunde nevoilor clienților pe măsură ce condițiile pieței se schimbă.

KPMG a fost prima rețea de firme de servicii profesionale care și-a organizat serviciile astfel încât să răspundă cerințelor specifice fiecărei industrii și să furnizeze servicii coordonate de înaltă calitate organizațiilor din toate domeniile de afaceri. Aspectele cu care se pot confrunta companiile diferă de la o industrie la alta - recunoaștem această nevoie și ne-am structurat serviciile și echipele pentru a răspunde specificului fiecărui domeniu. KPMG în România este firmă membră a rețelei globale KPMG, care are birouri în 156 țări și 152.000 de specialiști în întreaga lume. Această poziționare ne oferă posibilitatea să combinăm cunoașterea detaliată a piețelor locale cu experiența și calificările la nivel internațional de care putem beneficia prin colaborarea cu celelalte firme KPMG.

KPMG a deschis primul birou în România în 1994, iar în prezent are peste 600 de angajați, atât cetățeni români, cât și expatriați, în București, Timișoara, Cluj, Iași și Constanța. KPMG în Moldova și-a inaugurat biroul în 1997, la Chișinău. Ambele sunt firme membre ale KPMG International, o entitate elvețiană.

Alţi parteneri care au oferit Fundaţiei Orange servicii PoBono:

audit-deloitte-logo
De peste 20 de ani, Deloitte România. se află în miezul afacerilor, oferind clienților servicii de calitate prin intermediul cunoștințelor, inovației și experienței specialiștilor săi. Deloitte furnizează servicii de audit, taxe și consultanță clienților din sectorul public și privat, de la IMM-uri la companii multinaționale din industrii variate. Cu peste 400 de angajați în București, Timișoara și Cluj-Napoca, Deloitte combină experiența locală cu cea internațională, ceea ce îi permite să livreze soluții de business complexe, adaptate nevoilor clienților săi. Indiferent de mărimea afacerii, Deloitte furnizează soluții inteligente, practice și inovatoare, care permit clienților să abordeze provocările din afaceri.

initiative-1
Initiative Media România este o agenţie specializată în planificare şi cumpărare de media, strategie, consultanţă de media şi digital. Publisherul exclusiv al unora dintre cele mai importante research-uri de pe piaţa locală. Unul dintre aceste instrumente este Media Fact Book, ghid de referinţă al pieţei media locale, pe care îl dezvoltă şi editează încă din 1997.
La nivel global, sunt una din cele mai mari reţele independente de media din lume, membră a Interpublic Group of Companies şi afiliaţi reţelei internaţionale Initiative Worldwide. În România, Initiative este parte a grupului Lowe.

logonndkp

NNKDP (acronim pentru Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen) este recunoscută ca fiind unul dintre promotorii avocaturii de afaceri din România și un furnizor de top de servicii juridice și fiscale integrate.