Egali pe apă și munte-Asociația Door to Outdoor

Egali pe apă și munte-Asociația Door to Outdoor

2024 Susține un ONG

Proiect propus de Ion Ciprian Fircan, Network Deployment Expert

Incluziunea socială se poate face mult mai interactiv prin sport, pe apă sau pe cărări de munte. Proiectul își propune să faciliteze accesul la sporturi nautice, drumeții montane, cursuri de prim-ajutor și îngrijire personală pentru persoanele cu dizabilități din județul Bacău și împrejurimi. 500 de adulți și copii vor beneficia de activități pe apă, în caiace, de experiențe outdoor și drumeții montane, cursuri de prim-ajutor și de instruire pentru recuperare activă.

Activitățile de voluntariat împreună cu prietenii din Door to Outdoor reprezintă modul ideal de a-mi încarca bateriile în timpul liber. Bucuria și recunoștința participanților la evenimentele noastre m-au determinat să susțin continuarea acestui vis frumos numit “Egali pe Apă și Munte”.

Ion Ciprian Fircan -Network Deployment Expert @Orange Romania.

Asociația Door to Outdoor a fost înființată în 2017 și are ca obiectiv derularea de proiecte de educație non formală prin activități outdoor. Scopul principal al asociației este de a facilita accesul membrilor comunităţii de toate vârstele, precum si al persoanelor cu dizabilitati la oportunităţile de adoptare și dezvoltare a unui stil de viață sănătos, prin activități în aer liber, promovând un impact cât mai redus asupra mediului.