Incubator de viitor-The Social Incubator

/ /
Incubator de viitor-The Social Incubator

2024 Susține un ONG

Proiectul a fost propus de Raluca Marinescu-Learning Support Specialist

Acest proiect oferă experiențe de învățare, oportunități de dezvoltare și integrare pe piața muncii prin soluții adaptate la nevoile tinerilor aflați în situații de risc. Proiectul are componente ale unei educații non-formale, esențiale pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului: educație financiară, dezvoltare personală, ghidare vocațională și abilități digitale.

Eu cred în puterea educației care poate salva lumea și caut să învăț câte ceva în fiecare zi ca să pot contribui la această cauză. Intenția echipei din acest proiect este să învestească timp, cunoștinte și bucurie pentru a facilita perspective noi în carieră și în viață unor tineri aflați la început de drum.

Raluca Marinescu-Learning Support Specialist @Orange Romania


 

The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.