Învăț programare, ajung MARE-Asociația Lindenfeld

/ /
Învăț programare, ajung MARE-Asociația Lindenfeld

2024 Susține un ONG

Proiectul a fost propus de Paul Ploscar - Area Sales Coordinator

În cadrul proiectului se vor organiza ateliere de programare pentru copii, particularizate pentru elevii din mediul rural sau elevi instituționalizați. Cursurile de programare îi ajută pe tineri să învețe lucruri noi într-un mod distractiv și să dezvolte competențele de utilizare a calculatoarelor și dispozitivelor digitale, să se familiarizeze cu limba engleză, dar și să se integreze social prin lucrul în echipe mici.

“Education is the most powerful weapon we can use to change the world“ spunea Nelson Mandela, iar cu fiecare activitate pe care o derulăm împreună cu toți copiii pasionați de robotică, am primit confirmarea că educația este cea mai eficientă armă cu care ei pot lupta pentru un viitor mai bun. Impactul în viețile lor și în comunitate este imens, motiv pentru care vom continua să investim timpul și energia noastră pentru a-i sprijini pe acești tineri.

Paul Ploscar - Area Sales Coordinator @Orange Romania


Asociatia Lindenfeld a fost fondată în 2013, de 3 tineri care îşi doreau nespus de mult să aducă schimbări în bine în societate. Cel mai cunoscut program al asociației, Ajungem MARI, a fost demarat pe 8 iunie 2014, în Bucureşti, cu fonduri zero. Activitățile s-au extins cu rapiditate, iar în următorul an voluntarii se alăturau şi copiilor din centrele din Cluj, Iaşi, Timiş şi Buzău. Până în 2016, programul era implementat în Bucureşti şi 24 de judeţe, iar copiii aşteaptă cu nerăbdare întâlnirile cu voluntarii lor, care îi ajută la teme și îi sprijină în tot felul de activități educaționale și recreative, cu prietenie și entuziasm.