Pixel-Garden-Class - Clasa digitală din gradină - Școala Gimnazială Nr. 190

/ /
Pixel-Garden-Class - Clasa digitală din gradină - Școala Gimnazială Nr. 190

2024 Susține un ONG

Proiect propus de Monica Lia-Technical Service Manager

Clasa digitală din grădină va crea un spațiu exterior în care elevi tipici și cu dizabilități să descopere împreună, folosind tehnologia și dispozitivele de învățare adaptate, cunoștințe din programa școlară. Spațiul va fi organizat după principiile moderne ale claselor outdoor și va fi dotat cu tehnologie care să susțină învățarea într-un spațiu deconectant, crescând capacitatea elevilor de concentrare pe sarcină și lucrul colaborativ între copiii dintr-o clasă.

Dragostea nu cade niciodată! Dragostea nu caută la ale sale, dragostea toate le nădăjduiește!” cu aceste cuvinte în minte, cu inima plină de credință și impresionată de dragostea profesorilor față de copiii dintr-o școală din București (Școala Gimnazială Nr. 190), m-am hotărât să susțin acest proiect, în acest an. Nu este pentru prima dată când mă implic în astfel de cauze și cred cu tărie că inițiativele care generează impact și schimbă mentalități trebuie susținute pe deplin.  Școala consideră că ”toată lumea poate, doar metoda este importantă”.

Monica Lia-Technical Service Manager @Orange Services


Școala Gimnazială Nr. 190 din Bucuresti, cunoscută ca si Scoala "Marcela Penes" este o scoala incluzivă în care sunt inclusi 39 de copii cu dizabilități, cu un cabinet de logopedie și lucru individual pentru copiii cu dizabilități. Copiii cu dizabilități sunt urmați îndeaproape de profesorii de sprijin existenți în școală.