Orange Virtual 3D Science Lab - Fundația Comunitară Prahova

/ /
Orange Virtual 3D Science Lab - Fundația Comunitară Prahova

Susține un ONG 2022

Proiect susținut de Monica Lia

Proiectul îşi propune dotarea cu materiale de studiu moderne, virtuale și 3D, a laboratorului de ştiinţe (biologie-fizică-chimie) din Şcoala Gimnazială Tinosu.

Astfel, cei 65 de elevi ai școlii – proveniți din familii sărace, 4 copii cu cerinţe educaţionale speciale, iar unul cu dizabilităţi locomotorii – vor putea să învețe cu ușurință și bucurie științele exacte.

“,Cine vrea să fie mai mare între voi, să fie slujitor al vostrusau ,Sensul vieții este în a le fi celor mai slabi de folos’ - sunt câteva îndemnuri primite de la părinții mei. Nu este împlinire mai mare în viață și bucurie decât să încerci să-i ajuți pe cei care nu au primit atâtea daruri ca tine. Căci primind vei dobândi. Și nu mă refer doar la lucruri materiale, ci la bucuria și împlinirea sufletească pe care mulți o caută azi neștiind cum să o dobândească.
Nădăjduiesc ca laboratorul acesta să facă din învățat o bucurie continuă copiilor din școala satului. Să se simtă iubiți și să devină adulți împliniți și folositori comunității din care provin. Să ne simtă și pe noi, familia celor de la Orange, ca unii dintre părinții lor în devenirea a ceea ce vor fi. Și să își amintească cu drag de noi.” – Monica Lia, Data & AI Business Solutions Analyst @Orange Services

Fundația Comunitară Prahova are misiunea este de a mobiliza și distribui resurse în beneficiul inițiativelor de dezvoltare comunitară și a liderilor din comunitatea prahoveană. În anul 2016, au fost selectate 10 domenii importante pentru strategia fundației: patrimoniu, cultură, sport și petrecerea timpului liber; cetățenie activă și dezvoltarea societății civile; educație, tineret și capital uman; sănătate și mediu; generozitate; dezvoltare rurală; dezvoltare economică și antreprenoriat; calitatea managementului public; grupuri vulnerabile; dezvoltarea Fundației Comunitare Prahova.