De vorbă cu Cosmin Danciu, ambasador Susține un ONG!

/ /
De vorbă cu Cosmin Danciu, ambasador Susține un ONG!

ambasador Susține un ONG

Voluntariatul este o activitate care poate produce o schimbare benefică în jurul tău, atâta timp cât ești consecvent și implicat.

Cosmin Danciu | Senior Business Development Executive | Orange România

Hobby: lectura, inovație, travelling
În echipa Orange din: 2015
Proiect coordonat în cadrul Susține un ONG! - ediția 2020: Centrul Solidaritatea

1. Dragă Cosmin, îți mulțumim că ai acceptat să ne răspunzi la întrebări. Te rugăm să ne spui câteva lucruri despre tine, vrem să te cunoaștem mai bine.

Sunt de aproxiativ 6 ani membru al echipei B2B Corporate din regiunea West-Tm în calitate de Senior Business Development Executive.

2. De ce voluntariat?

Consider că voluntariatul reușește să ma echilibreze atât din punct de vedere personal cât și profesional. E o activitate care poate produce o schimbare benefică în jurul tău, atâta timp cât ețti consecvent și implicat.

3. Ce te-a motivat să te implici în programul Susține un ONG?

Cauza în sine, atunci când mi s-a detaliat pentru prima oară situația bolnavilor de scleroză multiplă. Cred că e o pornire naturală să încerci să ajuți prin mijloacele pe care le ai la dispoziție, în cazul de față prin intermediul Fundației Orange și Fundației Filantropia Timișoara.

4. Care a fost cea mai mare provocare pe parcursul proiectului și cum ai depășit-o?

Provocarea cea mai mare – cea prin care am trecut cu toții, a fost să ne adaptăm condițiilor de pandemie. Așa am reușit să și depășim provocarea, prin adaptare:

· întâlnirile fizice, cele de terapie, au fost reorganizate în așa fel încât să se respecte distanțarea socială – dacă inițial se discuta de aceste întâlniri cu mai multe persoane odată, a trebuit ca acum să se desfășoare cu maxim o persoană și cu un program decalat.

· seminariile au fost migrate ă din spațiul fizic în cel al întâlnirilor prin intermediul calculatorului.

5. Care sunt cele 3 cuvinte prin care ai descrie experiența acestui proiect?

Provocare, echilibru, implicare.

6. La final, te rugam un mesaj, în calitate de ambasador Susține un ONG!

Este al doilea proiect în care m-am implicat în încercarea de a primi susținerea Fundației Orange - chiar dacă prima oară nu am fost printre cei selectați, a doua oară a fost "cu noroc". Prin urmare, îmi încurajez toți colegii să încerce să se implice și să devină și ei agenți ai unor schimbări.