De vorbă cu Nicu Mihai, ambasador Susține un ONG!

De vorbă cu Nicu Mihai, ambasador Susține un ONG!

ambasador Susține un ONG

Mi-a plăcut tare mult ideea că implicarea mea poate schimba în bine, aspecte neplăcute din viața unor copii mai puțin norocoși.

Nicu Mihai | Prepay Sales Representative | Orange România

În echipa Orange din: anul 2006
Hobby-uri: muzica rock și muntele
Proiect coordonat în cadrul Susține un ONG: “Șanse pentru viață”
Sanse pentru viata_sustine un ONG_Fundatia Orange

1. Dragă Nicu, îți mulțumim că ai acceptat invitația noastră. Pentru început, te rugăm să te prezinți, vrem să te cunoaștem mai bine.

Salut, Nicu Mihai este numele meu, lucrez în Orange din anul 2006, casierie, SR și mai nou, PSR în Craiova. În cei 13 ani de când lucrez în Orange, am activat în mai toate shop-urile din zona R3, fie în delegații, fie pe bază de relocare, am lucrat chiar și în shop Alba Iulia. Sânge portocaliu curge prin vene:)

2. De ce voluntariat, de când și cum a fost prima ta experiență de voluntar?

Doar prin implicare, poți avea schimbare (iată cum a ieșit o rimă:). Consider că doar așa putem îmbunătăți multele aspecte negative din cotidianul nostru de zi cu zi. Primul meu contact cu ideea de voluntariat a fost pe timpul facultății, în cadrul organizației studenților economiști, în cadrul unor proiecte precum târguri și expoziții organizate de și pentru studenți, baluri ale bobocilor etc.

3. Ce te-a motivat să te implici în programul Susține un ONG?

4. Care a fost cea mai mare provocare a proiectului și cum ai reușit să o depășești?

Cea mai mare problemă a fost să alegem dintre multele probleme pe care le au copilașii de care se ocupă Asociația Încredere, ce anume să includem în proiectul nostru, adică ce nevoi să atingem cu resursele limitate. Am ales ce era cel mai stringent, adică ore de terapie cât mai multe pentru copii cu deficiențe multiple, alături de achiziția materialelor specifice terapiilor necesare copiilor.

5. Descrie în 3 cuvinte experienta acestui proiect pentru tine.

Tare greu în cuvinte, mai ușor în propoziții. Implicarea produce schimbări. Mânuțele tale schimbă. Implicarea mea contează. Totul este posibil!

6. La final, te rugăm să transmiți un mesaj pentru colegi, în calitate de ambasador al programului Susține un ONG!

Este minunat sentimentul din momentul anunțării proiectelor câștigătoare; un sentiment care ține până după terminarea proiectului și te urmărește cred, toată viața. Este minunat deoarece prin implicarea ta, ai făcut mai bună viața unei persoane. Este un sentiment care merită trăit de fiecare dintre noi. Cu siguranță voi mai participa și cu alt proiect în viitor. Rock on!

Şanse pentru viaţă - Asociația Încredere
Proiectul a oferit terapie logopedică, terapie cognitiv-comportamentală, stimulare auditivă şi vizuală pentru a îmbunătăți accesul la educaţie pentru 20 de copii cu deficienţe de văz, auz, retard psiho-motor sau întârziere mentală înscrişi la Şcoala Specială Sfântul Vasile din Craiova.